Top-travel
sitemap
(04733) 5-06-8З

(097) 65O-48-O5
(063) 415-12-1O
(050) 856-15-1O

Кукурудзяний лабіринт – це розвага нової генерації, новинка, яка цікава будь-якій віковій категорії. Кукурудзяний лабіринт Агрофірми Маяк (с.Піщане) вирізаний просто неба на кукурудзяному полі. Загальна довжина 9 км. Розміщується на 3 га. Доріжки лабіринту знаходяться між рядками кукурудзи. У лабіринті на вас чекають 9 км заплутаних доріжок, де можна знайти безліч цікавих подарунків та головний приз безкоштовну екскурсійну поїздку. Квести, естафети, катання на квадроциклі, barrel train та досвідчені аніматори – все це чекає на вас у лабіринті. Заблукати у такому лабіринті — треба постаратися, а от розважитися – можна вдосталь. Цей вид відпочинку є екологічним, корисним та цікавим. Він навчає любити природу, відриває від гаджетів, наповнює емоціями всіх тих хто завітає до нас. Веселий настрій та подарунки гарантовано кожному, хто візьме участь у квесті!!!

Картинки по запросу кукурудзяний лабіринтКартинки по запросу кукурудзяний лабіринт


 
Картинки по запросу кукурудзяний лабіринт

Солом’яний лабіринт – це гра простору; польова гра нової генерації на території, забудованій солом’яними конструкціями.

Сучасні діти звикли до техніки. Дехто навіть називає їх “кнопкове покоління”, маючи на увазі, що звичка натискати на кнопки тепер формується із самого раннього віку. В результаті дитина мислить по-іншому, інакше сприймає навколишню дійсність. Дитячі розваги, актуальні в середині та кінці двадцятого століття, зараз не зрозумілі дітям й викликають труднощі. Серед безлічі сучасних розваг «живі» лабіринти, мабуть, єдині приносять користь та є тими з небагатьох забав, які не втратили своєї привабливості.

Солом’яний лабіринт — це неймовірно цікава та корисна розвага для дітей. Всім дітям, без виключення, подобається шукати єдино можливий вихід із заплутаної ситуації. Завдяки проходженню лабіринту, діти навчаються логічно прокладати ходи, перебирають всі можливі варіанти, лабіринт вчить дітей аналізувати, розвиває увагу та цілеспрямованість.

Сучасним дітям, щоб пройти через солом’яний лабіринт, доведеться проявити наполегливість і терпіння. Звичайно, це не випробування на виживання, як у відомій книзі про Гаррі Поттера, а простий лабіринт для дітей, зроблений із солом’яних тюків.

Довжина даного солом’яного лабіринту 30 метрів, ширина 15 метрів. Солом’яний лабіринт складається із 156 тюків. Тюк являє собою солом’яний блок спресованих стебел розміром 120см.*60см. Час проходження такого дитячого солом’яного маленького лабіринту займає три хвилини.

Як діти, так і дорослі із великим задоволенням проходять солом’яний лабіринт та відпочивають на снопах соломи й гірці (піраміді) із солом’яних тюків.Картинки по запросу кукурудзяний лабіринтКартинки по запросу кукурудзяний лабіринт


Про ферму:

Агрофірма «Маяк» — це втілення новітніх технологій в сучасне сільське господарство. Це модернізований та автоматизований процес доїння, раціональний процес годівлі та комфортні умови утримання корів та телят. Все це агрофірма «Маяк» радо показує своїм відвідувачам.

Розпочинається екскурсія із відділення, де розміщують тільних корів. Потім показують місцезнаходження новонароджених телят, які протягом 45 днів вирощуються у спеціально відведених індивідуальних приміщеннях. Після теляток екскурсовод підводить познайомитися з татом цих породистих телят – бичком Августом. Його розміри вражають всіх: і дорослих і малих, а захоплююча розповідь екскурсовода не залишить поза увагою нікого. На красеня Августа покладена відповідальна місія – започаткувати та розширити шведський рід корів. На фермах стадо безроге, корівки чисті, аж лосняться. Двічі на рік “манікюр-педикюр” на копитах роблять і заносять навіть ці дані в комп’ютерний паспорт разом із щепленнями, операціями і графіком отелів та надоїв. В усіх тварин — збалансована годівля, Перший стіл, другий, третій — як в санаторіях. Жодного зеленого корму, жодних ясел, щоб не виконувати дурну роботу з чищення ясел. Комп’ютери вираховують потреби, компоненти змішуються і все розвозиться. Тварини через перегородку їдять досхочу, ніхто їх не обмежує

На фермах— механізоване прибирання, жодних вікон, вентилятори із зрошенням в усіх приміщеннях, адже тварини не переносять високих температур і шкідливих випарів. Коли хурделиця, чи температура опускається нижче 25 градусів морозу, вікна щільно закриють спеціальною шторою. Корови молочного стада утримуються окремо від м’ясної породи, яка вирощується для отримання муарової яловичини. Невід’ємною частиною екскурсії по фермі агрофірми Маяк є дегустація молочної продукції (молочка, глазурованих сирочків), під час якої можна спостерігати за процесом доїння корів. Корови миролюбні. Вони не штовхаються, коли стають у чергу одна за одною на механізовано-комп’ютеризоване доїння. На агрофірмі «Маяк» найпередовіша у світі технологія доїння — доїльний зал американського виробництва «Боу-Матік» типу «паралель» 2х16. Проектна потужність таких доїльних залів – 5 обертів/год. Ефективне використання залу полягає у завантаженні його роботою на повну потужність. Корів доять три рази на день. Трьохразове доїння у порівнянні із дворазовим — більш витратне. Однак воно має і переваги — дозволяє отримати від кожної корови мінімум на 15-20% більше молока. А ще для кращої продуктивності, корів тут доять під музику. Американські доїльні технології, забезпечують найвищий ступінь чистоти. Доярки перед доїнням витирають коровам помите вим’я одноразовими серветками і одягають доїльні механічні пристрої. Молоко без доступу повітря по трубах тече у танк охолодження, де його температура знижується до +8 градусів

.Картинки по запросу кукурудзяний лабіринт

Процес доїння та годівля — комп’ютеризований де фіксується практично кожен крок тварини:на який бік доїльного залу вона зайшла, на яке місце стала, коли вийшла з доїння. Вся ця інформація виводиться на спеціальні паперові екрани, де можна побачити всі показники роботи молочної ферми. Є екрани роботи операторів доїльного залу, добового надою, здоров’я дійного стада тощо.

Усього у господарстві налічується 2300 голів корів, 1000 — це дійні корови, 1300 — молодняк. Середня кількість надоєного молока з однієї корови складає 27-30 л/добу, а корова-рекордсменка дає 60-65 л/добу!

По завершенню екскурсії весела пауза — фотографування у костюмчиках. Група екскурсантів одягає яскраві костюмчики з окремими літерами і складає словосполучення: «Я люблю молоко», «Агрофірма Маяк», і фотографується на згадку.Тож запрошуємо відвідати агрофірму «Маяк». Цікава екскурсійна програма та веселий настрій гарантовано!!!

Мабуть, немає людини, котра змогла б відмовитися від щойно спеченого, ароматного шматочка піци. Кажуть, її не можна не любити, бо це — найдемократичніша страва. Але якщо піцу приготував не хто небудь, а ти сам, то, як мінімум, отримав ще й масу позитивних емоцій від самого процесу.

Запропонований майстер-клас із виготовлення піци дає можливість дізнатись про історію цієї чудової страви, про дивовижні факти, пов’язані з нею, а також власноруч приготувати піцу.

На цьому майстер-класі маленькі кулінари навчаться робити справжню італійську піцу. Кожен учасник зможе створити свою власну піцу. Весь процес приготування перетвориться в захопливу та цікаву гру.

Дійство приготування піци відбувається під керівництвом досвіченого спеціаліста з приготування піци, який неодмінно допоможе, підкаже, підправить.

Дітям покажуть, як правильно розкачувати тісто, що й за чим викладати. Учасники майстер-класу отримують заготовки з тіста. Заготовки змащують особливим томатним соусом, перетворюючи їх на основу майбутнього кулінарного шедевру. Потім йде начинка на вибір. Далі, викладену на деко піцу кожна дитина передає кухарові, і той відправляв її до печі.

Кілька хвилин і страва на столі. Поласувати піцею можна вже за декілька хвилин!

Залишилось тільки розрізати її професійним ножем та з апетитом з’їсти, запиваючи узваром.

Майстер-клас із виготовлення піци є пізнавальним, цікавим, емоційним, а піца дуже смачною!

Цікава екскурсія по Агрофірмі, дегустація, фотографування у костюмчиках, квести в кукрудзяному лабіринті, пошук скарбів, виграш сертифікатів, анімаційна програма, солом’яний лабіринт, катання на barrel-train, музей, обід в ресторані.

Вартість: 150 грн.(з особи)

У вартість входить:

  • зустріч групи при в’їзді в село,
  • супровід групи протягом екскурсії,
  • екскурсія по фермі,
  • дегустація молока й глазурованих сирків,
  • фотографування в костюмчика з літер,
  • кукурудзяний лабіринт,
  • анімаційна програма з дітьми (перетягування канату, стрибки в мішках),
  • солом’яний лабіринт,
  • катання на квадроциклі та barrel-train,
  • екскурсія по музею.

Додатково оплачується:

  • проїзд автобусом Сміла-Піщане-Сміла (вартість залежить від кількості осіб від 180грн. особа)

Також надається можливість замовляти окрему частину екскурсії:

  1. Квест у кукурудзяному лабіринті (учаснику видають магнітик на холодильник, карту лабіринта, льодянець + додаткові подарунки) — 30 грн./ос.
  2. фірмовий магазин ковбас (ковбаси, сосиски від 65 грн/кг — 130грн/кг, літра молока 9 грн.)
  3. Обід в ресторані:
  • 2 кусочки піци+сік = 25 грн.
  • пів порції картоплі фрі + чай = 25 грн.
  • молочний коктейль — 25 грн.
  • 4 кусочки піци+сік =35 грн.
  • 2 кус. піци+пів порції картоплі фрі +сік = 40 грн.
  • комплексний обід (борщ, картопля запечена, 2 сердельки, салат з капусти, узвар) = 40 грн.
  • млинці з яблуками чи сиром+ сік = 45 грн.



Добавить комментарий