Top-travel
sitemap
(04733) 5-06-8З

(097) 65O-48-O5
(063) 415-12-1O
(050) 856-15-1O

НОВИЙ РІК В УЖГОРОДІ ТА ТЕРМАЛЬНІ КУПАННЯ — 2

В ціну ВХОДИТЬ: Новорічна забава, проїзд, готель***, 2 сніданки (шведська лінія), екскурсії, страхування.

1 день: виїзд зі Львова (09:00) — Пилипець (обід, огляд водоспаду Шипіт, підйом канатно-крісельною дорогою на гору Гимба, вільний час для зимових розваг)  — Ужгород (вечеря та ночівля в готелі, поселення о 21:30.
2 день: сніданок і виїзд (08:00) — Косино (купання в термальних басейнах) — Мукачево (обід екскурсія замком) — Середнє (дегустація вина) — Ужгород (повернення в готель, приготування до зустріч Нового року).
3 день: сніданко-обід і виїзд (10:00) — Ужгород (екскурсія містом, замком, вільний час) — Барвінок (вечірнє купання в термальному комплексі “Золота гора”) — Львів (повернення до 22:30).

30.12.2018 - +       Тривалість: 3 дні / 2 ночі       Вартість - 3,595 грн. 

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання в готелі (2 ночі), сніданок у другий та третій день (шведська лінія), супровід гіда-екскурсовода, Новорічний бенкет (програма, їжа, напої, в т.ч. алкогольні), екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: обіди, вечері у перший день та вхідні квитки в туристичні об’єкти та дегустації.

 Проживання: відбувається у готелі «Ужгород» (http://www.hoteluzhgorod.com),  2-місні  номери з вигодами в номері.

НОВОРІЧНА ЗАБАВА!
Новорічне святкування відбувається у  кафе “Пой сюди” в м. Ужгород. Орієнтовний початок Новорічної програми 21:30. В 24:00 – зустріч українського Нового року. 01:00 – зустріч закарпатського Нового року.
Розважає гостей фольклорний ансамбель «Закарпатські фіглярі» м. Ужгород. Всі охочі навчаться танцювати закарпатський кручений та чардаш, візьмуть участь в забавах, конкурсах на кмітливість та винахідливість, поспівають, спробують щастя у розіграші лотереї.
Меню святкової вечері:
- Холодні закуски (м“ясна та сирна нарізка, курячі палочки в конжуті, фаршировані трубочки, крила у медовому соусі з конжутом, оселедець, керезет, заливне м’ясо.
-Салати: класичне олів’є, салат «Цезар», салат «гранатовий браслет», «морква по корейськи», мариноване асорті;
Перше: форель фарширована овочами.
Друге: картопля пюре з кручеником (куряче філе з шинкою та сиром) та закарпатські голубці.
- вино, горілка, шампанське, мінеральна вода, узвар. (Алкоголь розраховано 1 пляшка на 6 осіб).




Добавить комментарий